Home » Voor jou » Welke route? » Coaching op afstand » Coachingstraject Programma

Wie ben jij? Wie wil jij zijn?

In 3 stappen (45-60 minuten) gaan we online op zoek naar jouw Route in veranderprocessen.

Stap 1: Bepalen startpunt

In deze stap maken we via Zoom, Skype of Teams kennis en bepalen we jouw startpunt en gewenste bestemming. Na afloop van dit gesprek bepaal jij of je de route met NieuweRoutes wilt lopen, of toch liever een andere route neemt. De investering in jou in dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Jij besluit hier pas of je verder wilt.

Stap 2: Ontdek je Route

In deze stap ontdek je jouw gedragsvoorkeurstijl en welke gedragskenmerken jou in de weg staan om jouw route te lopen. We bieden je inzicht in jouw gedragskwaliteiten, je motivatoren en jouw waarden. Incl. een leuke opdracht om jouw Drive om te zetten naar een actieplan.

Stap 3: Kom in beweging

In deze stap reflecteren we op je acties, bekijken we wat er nog nodig is om je te helpen je bestemming te kunnen bereiken. Ik bied je diverse energizers, interventies en opdrachten die je daarbij gaan helpen.

Bestemming nog niet in zicht?

Dan plannen we:

Stap 4: Hulp in de Navigatie (optioneel)

Het 3 stappen coachingstraject heeft incl. een gepersonaliseerde wereldkaart en routebeschrijving incl. Leiderschaps en Salesmodule t.w.v. €150,- een tijdelijke actie prijs van €385,- nu slechts €350,- (excl. 21% BTW). 

Rian is Certified Mapstell guide. Dat betekent dat ik gebruik mag maken van de PersonalMapping methode van Mapstell. Keertje kennismaken met deze visuele methode? Klik hier voor de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Of bezoek één van de geplande inspiratie workshops (ook online te volgen. Of Neem contact op met Nieuwe Routes om te zien hoe we jouw mogelijkheden kunnen verrijken.