Welke route neem jij als er totaal wat anders van je wordt gevraagd door 'de omstandigheden'?

Juist in het afgelopen jaar, werd zo pijnlijk duidelijk dat je gebruikelijke route niet altijd de meest effectieve is. Dan lijkt je gebruikelijke gedrag ineens zijn effectiviteit te hebben verloren. En heeft dat wat je altijd deed zijn functie verloren.

Niet alleen Corona, maar ook andere ontwikkelingen zorgen er voor dat je altijd scherp moet blijven op je route naar jouw bestemming en die van de organisatie waarvoor je werkt. 

Maak nu op speelse en toch realistische wijze kennis met jouw voorkeursroutes in gedrag en leer hoe je om die wegonderbrekingen heen kunt navigeren. Schrijf je in voor één van mijn Summer Sprints voor €25,- excl. BTW op 28 juni, 5 of 7 juli tussen 6.30 - 10 uur. 

Incl. Scan van jouw gedragsvoorkeursstijl en een op jouw comfortabele route uitlegvideo (t.w.v. €25,- excl. BTW)

En je maakt kans op 1 van de maandelijks weg te geven Personal Maps, een gepersonaliseerde kaart met daarop jouw gedragskwaliteiten in één overzicht. Zowel video als map bieden jou een goed inzicht in de kwaliteiten en routes waarop je trots mag zijn. Tegelijk reflecteren ze ook de ineffectieve routes, waarop je zelf niet altijd zicht hebt. Dat bewustzijn en inzicht gaat jou helpen de juiste route te kiezen naar succes!

Heb je al een Personal Map bij NieuweRoutes afgenomen? Dan betaal je nu maar 

Wat leer je in deze Sprint?

  • Inzicht in de verschillende gedragsvoorkeursstijlen;
  • Inzicht in wat verandering doet met deze gedragsvoorkeuren;
  • Inzicht in wat nodig is om effectief te blijven;
  • Anders te kijken naar herkenbaar gedrag;
  • Praktische handvatten om de dag erna toe te passen;
  • Frisse energie voor de komende tijd.

Op de hoogte blijven van deze acties of andere effectieve routes naar succes? Schrijf je in voor de NieuweRoutes Nieuwsbrief

Inschrijven Summer Sprint (€25,- excl. BTW)