Online Brainpower Lab

Overleven in crisistijd

Voor veel zelfstandig ondernemers is het momenteel niet gemakkelijk te overleven. Laat je daarom nu tot nieuwe routes inspireren in jouw denkvermogen. Gezamenlijk kom je tot meer inzichten dan alleen. NieuweRoutes faciliteert voor jouw organisatie, samenwerkingsverband of vereniging een online meeting, waarin we gezamenlijk gaan mindmappen en NieuweRoutes gaan vinden naar jouw organisatiebestemming. Zeker weten dat je er met nieuwe ideeën vandaan komt die jou gaan helpen je onderneming een boost te geven. 

Hoe gaan we te werk?

Heb je een specifiek thema waar je met andere vakgenoten online wilt sparren? Voel je vrij om contact op te nemen. Nieuwe Routes denkt graag met je mee in de organisatie, hosting en realisatie van jouw leerdoelen. 

Hoe ziet dit er uit online?

Wil je graag weten hoe NieuweRoutes er online uitzien? Laat even een bericht achter, ik leid je graag rond. 

Bundelen krachten in Intervisie

Intervisie is een vorm van het 'Nieuwe Leren'. Door samen met vakgenoten op een andere plek dan je werk professionele kennis met elkaar te delen, ben je in staat om buiten je gewone kaders te denken en oplossingen te vinden voor jouw vak dilemma of uitdaging.

Nieuwe Routes faciliteert al vanaf haar startdatum Intervisie en schept volgens haar deelnemers een onafhankelijke en veilige omgeving zonder hiërarchie. Zo brengen we jou naast een inspirerende en leuke meeting ook nog een stap verder in jouw vak expertise!