Home » Voor jou » Wat heb je nodig? » Positiviteit en Veerkracht

Hoeveel positiviteit en veerkracht wil je hebben?

Zeg nou eerlijk.. In deze maanden worden we allemaal uitgedaagd. Hoeveel positiviteit en veerkracht wil je hebben? Ik heb een aantal fantastische inspiratiebronnen voor jou op een rij gezet.

Deze mensen bieden een oneindige power, zelfs als het echt op lijkt. Als jij zo'n moment hebt, ik kan nu echt niet meer. Lees nog heel even verder...

Bibian Mentel, 128 gouden medailles, heeft meer bereikt dan vele mensen ooit van ons zullen bereiken. in onze omgeving. ons gedrag. Iemand die als je denkt dat het echt niet meer kan, toch een positieve mindset blijft houden. Kijk naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Gelooft er in dat ze altijd een keuze heeft. Een absolute inspiratie. Ik luisterde naar haar verhaal op Denkproducties. Luister je mee

Paul Trossèl, vriend en spreker zonder stem, sinds 2007 Lockedin. Voelt, ziet, hoort, ruikt, proeft en weet alles, maar kan niets bewegen, behalve zijn oogleden. Van succesvolle fabrieksmanager tot ondernemer, vader van 2 kinderen en in een verpleeghuis. Hoe kan je positief blijven en waar haal je de veerkracht vandaan? Hij bracht het boek Levenslust uit. 7 praktische tips hoe je van pechvogel weer een absolute levensgenieter kunt worden.

Hoe ga jij om met tegenslag? Wat is jouw natuurlijke gedrag?  Beantwoord in 10-15 minuten de 24 vragen in de onderliggende link en je ontvangt nu tijdelijk de video van jouw gedrag helemaal gratis.