Home » Over Nieuwe Routes

Wie is Nieuwe Routes?

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Rian. In 2019 ben ik gestart met NieuweRoutes. Daarvoor werkte ik in diverse rollen in de zich altijd ontwikkelende reisindustrie. Werken voor een sector-organisatie leerde mij met een overkoepelende visie te kijken naar ontwikkelingen, innovaties en veranderingen. 

Mijn why?

Het geeft mij energie als ik mensen en teams kan faciliteren in het ontdekken van inspiratie, talent en de wijze waarop je jezelf en als team ontwikkelt. Met Nieuwe Routes duik ik de diepte van de organisatie in om een bijdrage te leveren aan teameffectiviteit en werkplezier. 

Hoe dan?

Ik help je Route te bepalen  en richting te geven door:
Inzicht te bieden in gedrag en inspiratie tot nieuwe mogelijkheden;
Aanzetten tot Actie en impliciet een tikkeltje Avontuur
Navigatiemogelijkheden om op je route te blijven of waar dat kan juist die shortcut te nemen.

Ik creëer waar nodig de samenwerking en verbinding met de experts in mijn netwerk om een een maximale impact in ontwikkel- en verandertrajecten te realiseren. Zo ben ik onlangs een samenwerking gestart met de coaches van Manovra om de duurzame inzetbaarheid van jou of jouw professionals met bewezen en gevalideerde tools te vergroten. Met Marijke de Jong van SolutionTrainingen ontwikkel ik maatwerk trainingen voor team-effecitiviteit. 

Ik sluit met Nieuwe Routes nauw aan bij de doelen van de persoon/organisatie, vergroot het lerend vermogen en daarmee de veranderbereidheid binnen organisaties. 

Nieuwe Routes gaat jou helpen jouw persoonlijke en organisatiedoelen te verwezenlijken.

Keertje kennismaken kan op een van de events, laat vooral weten als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten via het contactformulier