Home » Over Nieuwe Routes

Wie is Nieuwe Routes?

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Rian. Met heel veel enthousiasme en plezier werkte ik de afgelopen jaren in diverse rollen voor en met de zich altijd ontwikkelende reissector. Werken voor de diverse sector-organisaties leerde mij met een overkoepelende visie te kijken naar ontwikkelingen, innovaties, veranderbereidheid en teamdynamiek. Ik ben de branche dankbaar voor de inspirerende ontmoetingen, fantastische (reis)verhalen en de boeiende leermomenten. Mensen die werken in deze sector stralen een passie uit voor het vak en dat brengt een aanstekelijke energie en drive om wat voor te kunnen betekenen.

Mijn why?

Het geeft mij energie als ik mensen en teams kan faciliteren in het ontdekken van hun talent en de wijze waarop je jezelf en als team ontwikkelt. Met Nieuwe Routes duik ik de diepte van de organisatie in om een bijdrage te leveren aan teameffectiviteit en werkplezier. 

Hoe dan?

Ik help je Route te bepalen  en richting te geven door:
Inzicht te bieden in gedrag en inspiratie tot nieuwe mogelijkheden;
Aanzetten tot Actie en impliciet een tikkeltje Avontuur
Navigatiemogelijkheden om op je route te blijven of waar dat kan juist die shortcut te nemen.

Ik creëer waar nodig de samenwerking en verbinding met de experts in mijn netwerk om een een maximale impact in ontwikkel- en verandertrajecten te realiseren. Zo ben ik onlangs een samenwerking gestart met de coaches van TheCoachCorporation om de duurzame inzetbaarheid van jou of jouw professionals met bewezen en gevalideerde tools te vergroten.

Ik sluit met Nieuwe Routes nauw aan bij de doelen van de persoon/organisatie, vergroot het lerend vermogen en daarmee de veranderbereidheid binnen organisaties. 

Nieuwe Routes gaat jou helpen jouw persoonlijke en organisatiedoelen te verwezenlijken.

Keertje kennismaken kan op een van de events, laat vooral weten als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten via het contactformulier