Home » Voor je team » Wat hebben jullie nodig?

Wat hebben jullie nodig?

Nieuwe Routes geeft d.m.v. een teammap inzicht in de talenten in jouw team. Hoe ze zich verhouden ten opzichte van elkaar en ten opzichte van jouw klant. Tegelijk wordt duidelijk welke teamkwaliteiten ontbreken. Nieuwe Route helpt te bepalen wat je team nodig heeft aan opleiding, ontwikkeling of uitbreiding om jouw teamdoelstelling te halen. Ook helpen we je een volgende stap te zetten. 

Nieuwe Routes biedt ook Teamontwikkeling aan als:

  • Je teams op speelse, visuele en respectvolle wijze bewust wilt maken van typisch teamgedrag.
  • Begrip wilt creëren in plaats van irritatie t.a.v. verschillende gedragsstijlen.
  • Mogelijkheden wilt ontdekken om te verbinden met teamleden en/of klanten.
  • Effectiever wil samenwerken en communiceren.
  • Werkgeluk wil vergroten!

Nieuwe Routes maakt gebruik van de Personal en Teammapping methode. De kaarten van Mapstell hebben zich bewezen in de bewustwording van gedrag. NieuweRoutes is Certified Mapstell Guide.

Bekijk onderaan deze pagina de introductievideo om een beeld te krijgen van de methode. Ben je daarna geïnteresseerd geraakt, wil ik je van harte uitnodigen kennis te maken met de personal mapping methode op één van de inspiratie experiences.

Belangrijk is dan wel jouw persoonlijke inlog te maken op dit inlogscherm. Na het beoordelen van 24 stellingen (10 minuten), ontvang je gratis een video van jouw gedragsvoorkeursstijl in de wereld van verschil. Uiteraard zit je dan nog nergens aan vast. 

Nieuwe Routes neemt na afloop contact met je op of je interesse hebt in de aanschaf van jouw persoonlijke wereldkaart (zie afbeelding) en routebeschrijving of een van de inspiratie-experiences of trainingen waarin je jouw wereldkaart cadeau krijgt.

Voor vragen stuur gerust even een mailtje.

Wil je je team uitbreiden, adviseert Nieuwe Routes jullie hoe je talentgericht je wervings- en opleidingsprogramma's kunt opzetten. Een positieve impact dus op jullie employee journey en onboarding programma's. 

Meer weten? Stel je vraag op het Contactformulier.