Home » Voor jou » Hoe navigeer je? » Sparren met een ondernemerscoach

Voor ondernemers:

Meebewegen met verandering! (nu incl. online L&D omgeving)

De huidige situatie daagt ons uit om anders te denken en routes opnieuw te berekenen. Ook van jouw onderneming. Juist nu ondervinden veel ondernemers dat ze vastlopen.

In 3 gesprekken (45-60 minuten) help ik je met inspiratie en positiviteit in het vinden van jouw (nieuwe) zakelijke bestemming en te navigeren op de route daar naar toe. Je mag tijdens het traject gebruikmaken van een interactieve Leeromgeving met reflectoren die je kunt inzetten om je effectieve Route te bepalen. Bovendien krijg je er een PersonalMap (t.w.v. €75,-) en een Routebeschrijving (t.w.v. €120,-) bij. 

In dit eerste gesprek maken we kennis en brengen we jouw roadmap van je onderneming in kaart. Inclusief de routes die je al hebt geprobeerd en de roadblocks die jouw weg versperren. 

Met hulp van jouw personal map ontdek je waar jouw sterke gedragskenmerken liggen die jou gaan helpen je Nieuwe Route te bepalen en te behalen. 

Met jouw zakelijke bestemming in beeld, help ik je het pad uit te stippelen naar je doel. Een concreet actieplan dus naar jouw succes.  We bespreken de ervaringen van je eerste ervaringen op de nieuwe route. Wat heeft gewerkt, wat kun je uitbouwen en wat moet je bijsturen. We formuleren wat nog nodig is om je doel te behalen? We kiezen diverse werkvormen die bij jou en je doel passen.

Nu tijdelijk de volgende extra sidesteps inclusief:

Natuurlijk komen we obstakels tegen, belemmerende overtuigingen, of andere beren op de weg. Je gaat waar nodig je route herberekenen en neemt waar nodig een alternatieve route. Op naar je bestemming.

Je stapt over je eigen schaduw heen en gaat oefeningen doen om je daarin steeds comfortabeler te voelen. 

In bovenstaande stappen, maken we gebruik maken van de digitale leeromgeving van NieuweRoutes. We reflecteren op jouw actie en gekozen route en we bepalen samen welke brandstof nog nodig is om echt je bestemming te kunnen bereiken. 

Meer weten of inschrijven, laat je horen op het inschrijfformulier verder op deze pagina.