Voor ondernemers:

Richting bepalen in een veranderende wereld (nu incl. online L&D omgeving)

De huidige situatie daagt ons uit om anders te denken en routes opnieuw te berekenen. Ook van jouw onderneming. Juist nu ervaren veel ondernemers dat ze vastlopen. Vastlopen in het vinden van een juiste balans, of juist in het vinden van die nieuwe routes in een veranderde omgeving.

In 3 gesprekken (50-60 minuten) help ik je inspiratie en motivatie terug te vinden in het bereiken van jouw (nieuwe) zakelijke bestemming. Ik begeleid je met het definiëren van concrete en haalbare stappen daarnaar toe. Je mag tijdens het traject gebruikmaken van een interactieve Leeromgeving met reflectoren die je kunt inzetten om je effectieve Route te bepalen.

In dit eerste gesprek maken we kennis en brengen we jouw roadmap van je onderneming in kaart. Inclusief de routes die je al hebt geprobeerd en de roadblocks die jouw weg versperren. 

Met hulp van de Wereldkaart met daarop jouw routes, ontdek je waar jouw sterke gedragskenmerken liggen die jou gaan helpen je Nieuwe Route te bepalen en te behalen. Je gaat eigen gedrag en mogelijk belemmerende overtuigingen herkennen, die jou afhouden van jouw doelsbestemming.

Met jouw zakelijke bestemming in beeld, help ik je het pad uit te stippelen naar je doel. Een concreet actieplan dus naar jouw succes.  We bespreken je eerste ervaringen op de nieuwe route. Wat heeft gewerkt, wat kun je uitbouwen en wat moet je bijsturen? We formuleren wat nog nodig is om je doel te behalen? We kiezen diverse werkvormen die bij jou en je doel passen.

Nu tijdelijk de volgende extra sidesteps inclusief:

Natuurlijk komen we obstakels tegen, belemmerende overtuigingen, of andere beren op de weg. Je gaat waar nodig je route herberekenen en neemt waar nodig een alternatieve route. Op naar je bestemming.

Je stapt over je eigen schaduw heen en gaat oefeningen doen om je daarin steeds comfortabeler te voelen. 

In bovenstaande stappen, maken we gebruik van de digitale leeromgeving van NieuweRoutes. We reflecteren op jouw actie en gekozen route en we bepalen samen welke brandstof nog nodig is om echt je bestemming te kunnen bereiken. 

Meer weten of inschrijven, laat je horen op het inschrijfformulier verder op deze pagina.