Bouwen aan jouw Zelfstandig Ondernemerschap in 3 stappen! (nu incl. online L&D omgeving)

De huidige situatie vraagt ons anders te denken en te ondernemen. NieuweRoutes gelooft in de kracht van cocreatie en samenwerken: samen ontdek je meer dan alleen (ook als zelfstandig ondernemer).

In dit Online BrainpowerLab leer je:

- te duiden waar precies jouw onderscheidende waarde zit;
- hoe je jouw missie kunt pitchen;
- de routes van je klant te herkennen;
- een roadmap te maken wat de volgende stappen zijn;
- mee te bewegen met verandering;
- inspiratie te vinden om aan de slag te gaan.

Er zijn 3 gezamenlijke sessies die online plaatsvinden in de Nieuwe Routes online leeromgeving onder begeleiding van een businesscoach. Tussen de momenten door ga je aan de slag in de online leeromgeving, om jouw route nog sterker te maken.

In deze sessie doen we een snelle kennismaking en leiden we je rond in de leeromgeving. Aan het eind bepaal jij of je door wilt met deze NieuweRoutes of je een andere pad kiest.   

Na deze workshop heb je geoefend met het presenteren welke waarde jij met je onderneming wilt leveren (waardepropositie). En hoe jij je onderscheidt ten opzichte van je concurrent. 

In deze workshop maken we de stappen praktisch en haalbaar, zodat jij de motivatie krijgt om echt op weg te gaan. Je krijgt reflectie op jouw actie en gekozen route en we bepalen welke brandstof nog nodig is om echt je bestemming te kunnen bereiken. 

* Prijzen zijn excl. BTW. Informeer even naar de tarieven voor particulieren, mits van toepassing.