Een bewustmaker voor je team: een personal map van gedragskwaliteiten

Inspireer je team met hun eigen persoonlijke wereldkaart van gedrag! Met daarop:

  • zeeën van mogelijkheden
  • pieken van hun eigen gedragskwaliteiten
  • de mogelijke valkuilen incl. de tips hoe je daaruit kunt blijven. 

Dit cadeau is een persoonlijke waardering voor jou, je collega's én een eye-opener voor natuurlijk gedrag in teams. Hoe waardevol is het om in de bijbehorende gratis teammeeting (voor 6-20 personen van 1 uur) je team te vragen naar hun inspiratiebronnen en succesvolle routes. Het laat op visuele wijze zien waar iemands krachten liggen en zet irritatie om in begrip als het gaat om tegenovergestelde gedragstypes. Kortom, het opent een gesprek over hoe teams werken op een speelse, open manier.

Wat kost het?

Een persoonlijke wereldkaart kost normaal €95,- (excl. BTW) per kaart, je betaalt nu tijdelijk €65,- per kaart en ontvangt er een gratis uitlegvideo van jouw persoonlijke gedragsvoorkeur bij!

Hoe werkt het?

We nodigen de deelnemers uit om 24 stellingen te prioriteren. Op basis hiervan wordt de kaart geproduceerd, deze wordt in het beschermde account van de deelnemer geplaatst. Als je hier een inlog aanmaakt met jouw naam en mailadres en een zelfgekozen inlognaam, dan kun je de vragenlijst testen en ontvang je gelijk jouw video. Tot zover kost het jullie niets.

De gepersonaliseerde wereldkaart maken we voor ieder persoon beschikbaar in zijn/haar eigen persoonlijke dashboard. Bij minimaal 4 ingevulde vragenlijsten ontvang je de teamgrid (zie afbeelding) cadeau.  

Wil je een interactieve energieke teamsessie waarin jouw team leert werken met de personal maps en zo gemakkelijker in gesprek gaat over welk gedrag meer en minder effectief is, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.    

Als teammanager krijg je:

  • inzicht in waar de ontwikkelkansen liggen van je team als geheel;
  • grip op waar de sterktes liggen en welke gedragskwaliteiten nog onderbelicht zijn in het team;
  • een onvergetelijke uitleg met respect aan ieders gedrag over de groeikansen van jouw team! 

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst.

Meer weten? Stel je vraag op het Contactformulier.