Founder/Vinder NieuweRoutes

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Rian. In 2019 ben ik gestart met NieuweRoutes. Daarvoor werkte ik in diverse rollen in de zich altijd ontwikkelende reisindustrie. Werken voor een sector-organisatie leerde mij met een overkoepelende visie te kijken naar ontwikkelingen, innovaties en veranderingen. 

Mijn why?

Het geeft mij energie als ik mensen en teams kan faciliteren in het ontdekken van talent en de wijze waarop je jezelf en als team ontwikkelt. Met NieuweRoutes laat ik jou of je organisatie ervaren hoe je echt bij kunt dragen aan teameffectiviteit en werkplezier. 

Hoe dan?

Ik help je Route te bepalen  en richting te geven door:
Inzicht te bieden in gedrag en inspiratie tot nieuwe mogelijkheden;
Aanzetten tot Actie en impliciet een tikkeltje Avontuur
Navigatiemogelijkheden om op je route te blijven of waar dat kan juist die shortcut te nemen.

Mijn nieuwsgierigheid in wat mensen bindt en boeit, brengt mij op hun pad. Inspiratie brengt de route, mijn energie brengt beweging.

Ik creëer waar nodig de samenwerking en verbinding met de experts in mijn netwerk om een een maximale impact in ontwikkel- en verandertrajecten te realiseren. Zo werk ik ondermeer samen met de coaches van Manovra om de duurzame inzetbaarheid van jou of jouw professionals met bewezen en gevalideerde tools te vergroten, Met de trainers van het Trainingsbureau ontwikkel ik maatwerk trainingen voor team-effecitiviteit en breng ik de essentie van Leren terug in de organisatie. 

Ik sluit met NieuweRoutes nauw aan bij de doelen van de persoon/organisatie, vergroot het lerend vermogen en daarmee de veranderbereidheid binnen organisaties. 

NieuweRoutes gaat jou helpen jouw persoonlijke en organisatiedoelen te verwezenlijken.

Keertje kennismaken kan op een van de events, laat vooral weten als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten via het contactformulier

Wat klanten zeggen over NieuweRoutes...

Continuous improvement is part of our workplace culture. Our team had the opportunity to learn from the best trainers. Thanks Rian Verkooijen and Marijke for a great session with the main focus on teamwork and communication. We are looking forward to the next one! Travel with Zoey 

Leuk en leerzaam, heldere en herkenbare voorbeeldsituaties. Door de gekozen systematiek (de landkaart) makkelijk te duiden en te plaatsen. Prettige spreker en eventmanager, goede presentatie! Het opdelen van de groep in break-out rooms en de hierop volgende evaluatie zorgden voor een juiste interactie. JobOn

Door de inzichten die Rian me heeft gegeven, ben ik anders naar mensen gaan kijken. 

Aan het einde van het gesprek met Rian kon ik van mijn flarden van ideeën een concrete stip op de horizon zetten. 

Rian biedt vertrouwen om snel tot de kern van je uitdaging te komen.

Ondernemers IMK