Home » Voor jou » Welke route? » Jouw gedrag in kaart

Maandelijks Nieuwsbrief van NieuweRoutes ontvangen? Laat hier je gegevens achter.

Welke route neem jij meestal bij de start van een nieuw jaar?

Juist in het begin van het nieuwe jaar, wordt zo pijnlijk duidelijk dat je gebruikelijke route niet altijd de meest effectieve is. Dan lijken jouw voornemens niet behaald te worden of lopen zaken toch anders dan verwacht. Om jouw kans te vergroten jouw nieuwe voornemens en plannen toch te realiseren is het goed om je pad uit te stippelen. En dat pad begint hier!

Dit is een unieke kans voor jou.

Als je een account aan maakt in de beveiligde omgeving van Mapstell via deze link, de 24 vragen beantwoordt, dan ontvang je meteen in je dashboard een video van jouw typische gedragsvoorkeursstijl van Nieuwe Routes cadeau. En je maakt kans op 1 van de maandelijks weg te geven Personal Maps, een gepersonaliseerde kaart met daarop jouw gedragskwaliteiten in één overzicht. Zowel video als map bieden jou een goed inzicht in de kwaliteiten waarop je trots mag zijn. Tegelijk reflecteren ze ook de ineffectieve routes, waarop je zelf niet altijd zicht hebt. Dat bewustzijn en inzicht gaat jou helpen de juiste route te kiezen naar succes!

Bedenk een werksituatie, waarbij je samenwerkt met collega's of klanten en beantwoord de vragen in deze link. Klik op het vlaggetje voor de gewenste taal waarin je de vragen maakt.

Op de hoogte blijven van deze acties of andere effectieve routes naar succes? Schrijf je in voor de NieuweRoutes Nieuwsbrief