Blog: Thuiswerken aan je ontwikkeling

Thuis

Daar zit je dan, verplicht thuis aan het werk. Alle workspaces dicht, niet even een kop koffie in het buurtrestaurant. Kids thuis. Social Distancing.. ik zie al mensen in een compleet isolement verdwijnen. Of is het een periode waarvan we maar het beste moeten maken? Een periode waarin je creatief kunt zijn, een periode waarin je wat afstand kunt nemen van je gebruikelijke werkplek? Lees hieronder hoe je het maximale haalt uit je thuiswerksituatie. Je leest tips hoe je je doelen kunt behalen, hoe je kunt reflecteren op jezelf en tegelijk een mogelijkheid kunt creëren om te leren, ontwikkelen en zelfs op reis te gaan...

Rare tijd

Bijna iedereen ervaart in meer of mindere mate persoonlijk de gevolgen van deze rare 'Corona'-tijd. Ik leef erg mee met de mensen die ziek zijn. Je zou maar iemand in je omgeving hebben die door medische capaciteitsproblemen niet de zorg kan krijgen die hij of zij nodig heeft en dan word je ook nog afgeraden hem of haar te bezoeken.

Ik leef ook mee mee met alle bedrijven in de reisindustrie, evenementen- en hospitality en alle ander bedrijven die geraakt worden. Het is aan de orde van de dag. Mensen, teams en organisaties ervaren allemaal de pijn die het Corona-virus veroorzaakt.

Creativiteit en Drive..

Bij mij brengt de situatie een onrust en tegelijk een drive om mee te willen bewegen. En juist nu in te spelen op de behoefte die groeit online te ontmoeten, te sparren, te leren en te reflecteren. Ik bedenk graag NieuweRoutes die wel mogelijk zijn in deze complete isolatie. De technologie is voor handen. Graag bied ik je met Nieuwe Routes unieke leer- en reflectiemomenten. En een compleet veilige manier om toch op reis te gaan door de Wereld van Verschil. Reis je mee?

Please be seated for departure?

Heb je voor jezelf een plek gecreëerd waar je goed en ongestoord kunt zitten en werken? Zorg dat je goed zit... Informatie over ergonomisch verantwoorde werkplekken vind je op deze site.

Hou je aan je planning en bepaal goed wat je per dag afgerond wilt krijgen. Bundel je taken zoveel mogelijk en neem aan het begin van de dag met jezelf door wat je intentie van de dag is. Dat maakt je wat minder vatbaar voor afleiding. Maak afspraken met jezelf en huisgenoten over pauzemomenten. Als je kinderen hebt, is het belangrijk dat ze weten, of en wanneer je beschikbaar bent. Creëer daarover duidelijkheid. Heb je moeite met het managen van je tijd? Lees dan hier de timemanagement tips.

Als je dat allemaal geregeld hebt, is er ineens tijd voor..

Een uurtje zelfreflectie met Nieuwe Routes en toch veilig op reis

Even weg van je werk, creëert ook een mogelijkheid om een stuk afstand te nemen en te reflecteren op je activiteiten en je werkgedrag. Is datgene wat je doet altijd effectief? Of zou je op een andere manier kunnen functioneren waarvan jij zelf, je collega's en je manager blijer wordt? Check de mogelijkheden van NieuweRoutes voor jou

Of wat dacht je van vanuit je thuiswerkplek veilig op reis door de wereld van verschil. Dit is wel een hele toegankelijke, visuele en inspirerende mogelijkheid te reflecteren op jouw gedragskwaliteiten en mogelijk ook valkuilen. Check de agenda en ga met de code NieuweRoutesZomer een keer gratis mee op reis over de Wereld van Verschil, gewoon thuis achter je laptop

Laat hier je gegevens achter als je interesse hebt en ik stuur je een uitnodigingslink om mee te doen..

Nieuwe Routes wenst je veel inspiratie, inzicht en energie in de komende weken thuis, een hele goede reis en blijf gezond!

Benieuwd wat je vindt van dit verhaal. Zo kunnen we NieuweRoutes verbeteren. Laat gerust een opmerking achter of Stem hier...

Rating: 0 sterren
0 stemmen