Leren van elkaar

Deskundigheidsbevordering en kwaliteitsverbetering

Het aanbod aan werkvormen, visies en inzichten is enorm groot. Hoe fijn is het om over een netwerk van coaches of trainers te beschikken, waarmee je werkvormen kunt uitproberen, zodat je nog beter voorbereid jouw klant kunt faciliteren en ondersteunen. 

NieuweRoutes biedt nu de mogelijkheid om met een klein clubje (max. 8) coaches bij elkaar te oefenen met diverse werkvormen.

Hoe werkt het? We maken samen deze leerervaring in cocreatie. Als je deelneemt, neem je een kwartier van het programma voor je rekening.. Dat kan in de vorm van een korte presentatie of het uitspelen van een werkvorm/rollenspel. Doel van de meeting is dat we leren en creëren met en van elkaar.

Door samen met vakgenoten op een andere plek dan je werk professionele kennis met elkaar te delen, ben je in staat om buiten je gewone kaders te denken en oplossingen te vinden voor jouw vak dilemma of uitdaging.

NieuweRoutes faciliteert deze leerervaring en schept een onafhankelijke en veilige omgeving zonder hiërarchie. Zo brengen we samen elkaar naast een inspirerende en leuke meeting ook nog een stap verder in ons vak/expertise! Doe je mee?

Klik hier om te zien wat Nieuwe Routes nog meer voor jou, je team en organisatie kan betekenen.