Verzuimpreventie

Corona Crisis Coaching (Tripl3C) is een nieuwe praktische dienst om bij te dragen aan betrokken werkgeverschap in deze uitdagende Corona periode. De coaches van Manovra gebruiken een eenvoudige gespreksmethodiek waardoor je als werkgever inzicht kunt krijgen in de actuele vitaliteit van je ‘thuiswerkers’. 

Klachten door thuiswerken
Door de Coronacrisis en het thuiswerken ontstaan er allerlei problemen die voordien niet of latent aanwezig waren. Deze problemen zijn divers en op afstand moeilijk in te schatten, maar kunnen wel een groot effect hebben op je medewerkers en hun prestaties.

Namens jouw bedrijf, bieden we jouw medewerkers driekwartier online coaching. Via een systematiek aan vragen over een aantal onderwerpen waarvan bekend is dat deze gerelateerd zijn aan stress, brengen we de actuele vitaliteit van je medewerker thuis in kaart.

Goed werkgeverschap
Het resultaat is een anonieme korte rapportage waarin zichtbaar wordt of er thuiswerk gerelateerde uitdagingen zijn en mogelijk stressoren of zelfs kans op uitval. Op basis hiervan kun je als werkgever ondanks de afstand maatregelen treffen of ondersteuning aanbieden aan je medewerker.

Manovra biedt je een luisterend oor op afstand en daarmee geef jij als werkgever aandacht aan je medewerker en aan de typische problemen die zich nu in deze uitdagende tijden voordoen.

Download <<productsheet-corona-crisis-coaching>> van Tripl3C of neem contact op voor meer toelichting of om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. We denken graag met je mee!