Home » Voor je team » Het perfecte relatiegeschenk: een persoonlijke waardering in een wereldkaart

Uniek Lente-cadeau: een personal map van jouw gedragskwaliteiten

Speciale Lente actie:

Een persoonlijke wereldkaart van jouw gedrag! Met daarop zeeën van mogelijkheden, pieken van jouw gedragskwaliteiten en je mogelijke valkuilen vermeld. 

Dit cadeau is een persoonlijke waardering voor jouw medewerker én een eye-opener voor natuurlijk gedrag in teams. Het laat op visuele wijze zien waar iemands krachten liggen en zet irritatie om in begrip als het gaat om tegenovergestelde gedragstypes. Kortom het het opent een  gesprek over hoe wij werken...

Wat kost het?

Een persoonlijke wereldkaart kost €75,- per kaart.  

Hoe werkt het?

We vragen eerst om 24 stellingen te prioriteren. Op basis hiervan wordt de kaart geproduceerd. Dat vraagt ongeveer 10 minuten. Als je hier een inlog aanmaakt met jouw naam en mailadres en een zelfgekozen inlognaam, dan start de vragenlijst. Meteen daarna ontvang je van ons al een gratis video. Als je de €75,- hebt voldaan, versturen we je de gepersonaliseerde wereldkaart per mail. 

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst.

Meer weten? Stel je vraag op het Contactformulier.

Een gepersonaliseerde wereldkaart (zie voorbeeld in de afbeelding) geeft nog meer inzicht dan de personal video dat deed. Deze Personal Map geeft jouw voorkeursgedrag weer op basis van het DISC-model. De namen van steden, bergen en rivieren in deze wereld, vertellen je alles over jouw kwaliteiten en hoe anderen ernaar kijken. Tevens laat de kaart jou zien wat je eventuele valkuilen zijn, waaraan je kunt werken en welke afslag je kunt nemen om niet in die valkuil te stappen.

De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar eigen gedrag en communicatie en vervolgens over de grenzen van de hokjes letterlijk in de wereld van de ander te stappen.

Deze kaart is te downloaden vanuit jouw persoonlijke dashboard nadat je deze 25 vragen hebt beantwoord.

De kaart kost €75,- excl. 21% BTW

Vragen? Laat dan even een berichtje achter in het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Tot gauw! 

 

Sale!

Bij jouw Persoonlijke Wereldkaart past een uitgebreide Routebeschrijving. In deze beschrijvig vind je jouw landschap (werk omgeving) dat past bij jouw gedrag, hoe anderen jou zien en ervaren en ook je valkuilen. Je krijgt in deze beschrijving duidelijke tips hoe af te stemmen op andere gedragstypes.
Je leest bovendien heel duidelijk in de routebeschrijving hoe jij werkt en leert, waar je het best floreert en wat jou het best op weg helpt.

Eventueel aan te vullen met een leiderschapsmodule (persoonlijk, interpersoonlijk en team) en salesmodule (jouw verkoopstrategie in de customerjourney). Vraag hier naar de prijs van de Routebeschrijving in- of excl. de extra modules.

Deze Routebeschrijving is alleen in combinatie met de Wereldkaart te bestellen. Verzending is digitaal.