Home » Voor je team » Het perfecte relatiegeschenk: een persoonlijke waardering in een wereldkaart

Zomer-cadeau voor je team: een personal map van gedragskwaliteiten

Inspireer je team met hun eigen persoonlijke wereldkaart van gedrag! Met daarop:

  • zeeën van mogelijkheden
  • pieken van hun eigen gedragskwaliteiten
  • de mogelijke valkuilen incl. de tips hoe je daaruit kunt blijven. 

Dit cadeau is een persoonlijke waardering voor jouw collega's én een eye-opener voor natuurlijk gedrag in teams. Hoe waardevol is het om in de bijbehorende gratis teammeeting (voor 6-20 personen van 1 uur) je team te vragen naar hun inspiratiebronnen en succesvolle routes. Het laat op visuele wijze zien waar iemands krachten liggen en zet irritatie om in begrip als het gaat om tegenovergestelde gedragstypes. Kortom, het opent een gesprek over hoe teams werken...

Wat kost het?

Een persoonlijke wereldkaart kost normaal €95,- (excl. BTW) per kaart, als je bestelt voor 10 juli a.s. krijg je de Routebeschrijving incl. leiderschapsmodule erbij!  

Hoe werkt het?

We vragen eerst om 24 stellingen te prioriteren. Op basis hiervan wordt de kaart geproduceerd. Dat vraagt ongeveer 10 minuten. Als je hier een inlog aanmaakt met jouw naam en mailadres en een zelfgekozen inlognaam, dan start de vragenlijst vanzelf.

Let op: Kies met het vlaggetje de taal waarin je de vragen wilt maken. Meteen na afloop van de vragenlijst ontvang je van ons al een gratis video (tot zover kost dit je niets).

De gepersonaliseerde wereldkaart maken we beschikbaar in de persoonlijke dashboards van je teammember zodra de betaling is voldaan. 

Nu incl. interactieve een online teamontwikkeling van 1 uur voor jouw team vanaf 6 personen,  t.w.v. €295,- 

Deze aanbieding is extra voordelig als je team bestaat uit meer dan 6 personen. Gedurende 1 uur plaatsen we het team op de kaart, waarbij de individuele krachten van het team zichtbaar worden. Na afloop kijkt ieder teamlid met trots naar zijn sterke gedragskwaliteiten en met begrip naar de soms conflicterende gedragskenmerken. Een fundament voor jouw teamontwikkeling.  

Als teammanager krijg je inzicht in waar de ontwikkelkansen liggen van je team als geheel.  Waar de sterktes liggen en welke gedragskwaliteiten nog onderbelicht zijn in het team. En krijgt je team een toelichting over hoe ze hun eigen personal map kunnen lezen en waaraan ze kunnen werken.

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst.

Meer weten? Stel je vraag op het Contactformulier.