Home » Voor jou » Hoe navigeer je? » Meebewegen met verandering

Meebewegen met verandering in 5 stappen! (nu incl. online L&D omgeving)

De huidige situatie daagt ons uit om anders te denken en routes opnieuw te berekenen. Als iets veel van je vraagt, kun je vastlopen of verdwalen. In 5 gesprekken (45-60 minuten) help ik je met inspiratie en positiviteit in het vinden van en te navigeren in een Nieuwe Route naar jouw bestemming. Je mag daarbij gebruikmaken van een interactieve Leeromgeving met allerlei passende werkvormen op maat die jou helpen je effectieve Route te bepalen in veranderingen. 

In dit eerste gratis gesprek maken we kennis en licht ik je mijn methode toe. Pas na dit gesprek bepaal jij of jij met NieuweRoutes verder wilt. Zie je het niet zitten, betaal je niks. 

Met hulp van jouw personal map ontdek je waar jouw sterke gedragskenmerken liggen, waarop je kunt aanhaken. En waar je nog kunt ontwikkelen.  

Jij gaat concreet oefenen met je zelf gekozen route. We kiezen diverse werkvormen die bij jou en je doel passen.

Natuurlijk komen we obstakels tegen, belemmerende overtuigingen, of andere beren op de weg. Je gaat waar nodig je route herberekenen en neemt waar nodig een alternatieve route. Op naar je bestemming.

Je stapt over je eigen schaduw heen en gaat oefeningen doen om je daarin steeds comfortabeler te voelen. 

In bovenstaande stappen, maken we gebruik maken van de digitale leeromgeving van NieuweRoutes. We reflecteren op jouw actie en gekozen route en we bepalen samen welke brandstof nog nodig is om echt je bestemming te kunnen bereiken. 

* Prijzen zijn excl. BTW. Informeer even naar de tarieven voor particulieren, mits van toepassing. 

Meer weten of inschrijven, laat je horen op het inschrijfformulier verder op deze pagina.