Home » Voor jou » Hoe navigeer je? » Meebewegen met verandering

Voor ondernemers:

Meebewegen met verandering in 3 stappen! (nu incl. online L&D omgeving)

De huidige situatie daagt ons uit om anders te denken en routes opnieuw te berekenen. Ook van jouw onderneming. Juist nu ondervinden veel ondernemers dat ze vastlopen.

In 3 gesprekken (45-60 minuten) help ik je met inspiratie en positiviteit in het vinden van en te navigeren in een Nieuwe Route naar jouw ondernemers-bestemming. Je mag daarbij gebruikmaken van een interactieve Leeromgeving met allerlei passende werkvormen op maat die jou helpen je effectieve Route te bepalen in veranderingen. 

In dit eerste gesprek maken we kennis en licht ik je mijn methode toe. Jij vertelt waar jij naar toe wilt met je bedrijf en ik stel jou vragen om de route er naar toe in beeld te krijgen.

Met hulp van jouw personal map ontdek je waar jouw sterke gedragskenmerken liggen, waarop je kunt aanhaken. En waar je nog kunt ontwikkelen.  

Jij gaat je zelf gekozen route uitwerken. Wat heb je nodig onder weg om je doel te behalen? We kiezen diverse routes die bij jou en je doel passen.

Mogelijke extra's:

Natuurlijk komen we obstakels tegen, belemmerende overtuigingen, of andere beren op de weg. Je gaat waar nodig je route herberekenen en neemt waar nodig een alternatieve route. Op naar je bestemming.

Je stapt over je eigen schaduw heen en gaat oefeningen doen om je daarin steeds comfortabeler te voelen. 

In bovenstaande stappen, maken we gebruik maken van de digitale leeromgeving van NieuweRoutes. We reflecteren op jouw actie en gekozen route en we bepalen samen welke brandstof nog nodig is om echt je bestemming te kunnen bereiken. 

Meer weten of inschrijven, laat je horen op het inschrijfformulier verder op deze pagina.