Home » Voor jou » Hoe navigeer je? » Tof dat je NieuweRoutes hebt gevonden!

Nieuwe Routes: Jouw Route via Inspiratie, Avontuur en Navigatie

Nieuwe Routes maakt het kiezen van de studie of baan die het beste bij jou past veel gemakkelijker.

Door middel van de personalmapping methode geven we je inzicht in waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Maak nu gauw een inlog op deze Link en beantwoord de 24 stellingen, dan krijg jij nu tijdelijk meteen na afloop een gepersonaliseerde video van het landschap van jouw gedrag in je dashboard! 

Mocht je daar nog een personal map en gesprek bij wensen, bieden we je deze aan voor een speciale prijs van €195,- excl. BTW. Je zit bij het maken van de vragenlijst echter nog nergens aan vast.

Wat krijg jij voor €195,-?

- een wereldkaart
- een routebeschrijving incl. jouw leiderschaps- en verkoopstijl
- een telefonische coach-sessie van een uur
- en vooral een heel goed zicht op waar jij energie van krijgt! 

Na dit gesprek heb jij echt een visie op het gedrag dat jij van nature hebt en uitdraagt. Ook laat de Routebeschrijving jou de manier zien waarop jij met mensen omgaat, wat je communicatievaardigheden zijn, tips hoe je je communicatie kunt afstemmen op de ander, hoe je omgaat met conflicten en welke invloed je kunt uitoefenen. Tevens laat de routebeschrijving je zien welke rol jij neemt in groepsverband, of je in staat bent processen te doorzien, je gevoelig bent voor politiek, etc .

Super handige informatie dus voor het kiezen van die baan die bij jou past! En daarmee essentieel voor het verhogen van jouw toekomstig werkgeluk!

Nieuwe Routes stelt op basis van een korte vragenlijst (10 minuten) een persoonlijk adviesvideo voor jou samen. Kijk hieronder de introductievideo wat je kunt verwachten. 

Nieuwsgierig? 

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Je kunt deze inlog gratis uitproberen, je krijgt zelfs een gepersonaliseerde video van ons cadeau. Bepaal daarna zelf of je dit wilt uitbreiden met de Routebeschrijving. Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Nieuwe Routes.