Home » Voor jou » Hoe navigeer je? » Tof dat je NieuweRoutes hebt gevonden!

Nieuwe Routes is vandaag 1 jaar en dat vieren we graag met jou!

Jij weet inmiddels hoe Nieuwe Routes met de personalmapping methode je inzicht geeft in de effectieve en minder effectieve zijstraten van ons gedrag. Wie jarig is trakteert en jij mag namens de jarige NieuweRoutes een PersonalVideo en PersonalMap weggeven aan iemand in jouw omgeving die daar iets aan kan hebben.

Wat vraagt dit van jou?

Stuur hem of haar deze Link door en vraag hem of haar de 24 stellingen (duurt ongeveer 15 minuten) te beantwoorden, dan krijgt hij/zij van mij meteen na afloop een gepersonaliseerde video van het landschap van zijn/haar gedrag incl. Personal Map in het dashboard! 

Wat heb je ook al weer aan die Personal Video?

De video geeft jou op respectvolle, maar rake wijze een visie op het gedrag dat jij van nature hebt en uitdraagt. Ook laat het de manier zien waarop jij met mensen omgaat, wat je communicatievaardigheden zijn, tips hoe je je communicatie kunt afstemmen op de ander, hoe je omgaat met conflicten en welke invloed je kunt uitoefenen. 

En dan krijg je dus ook nog een Personal Map?

Jouw contact krijgt dan dus ook een Personal Map cadeau. Waar in de positieve gedragskenmerken zijn weergegeven in bergen, meren, zeeën en steden. Incl. de mogelijke valkuilen en daarbij de tips hoe je deze valkuilen kunt vermijden.

Super handige informatie dus voor de ontwikkeling in werk of studie! En daarmee essentieel voor het verhogen van toekomstig werkgeluk!

Kijk hieronder de introductievideo wat je kunt verwachten. 

Nieuwsgierig? 

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Je kunt deze inlog gratis uitproberen, je krijgt zelfs een gepersonaliseerde video van ons cadeau. Bepaal daarna zelf of je dit wilt uitbreiden met de Routebeschrijving. Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Nieuwe Routes.