Sterke gedragskwaliteiten in een personal video!
Nu incl. inspirerende toelichting en een boeketje vrolijkheid!

Juist nu aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

We zijn allemaal aan het wennen aan deze nieuwe werkelijkheid. Nu je letterlijk afstand van je gebruikelijke werkplek hebt, is het moment om eens te reflecteren en te leren hoe je wellicht effectiever kunt werken én meer werkplezier kunt ervaren. Met deze video word jij je bewust van jouw sterke gedragskenmerken! En je krijgt er nog een bos bloemen bij ook!

Met dit boeketje Vrolijkheid geef je de bloemen de kans te shinen, voordat ze in de kliko verdwijnen!

#BuyFlowersNotToiletpaper is een fantastisch initiatief dat vele Hollandse bloemen hun route naar de kliko bespaart. NieuweRoutes steunt dit initiatief en bied jou tot de voorraad strekt een gratis boeketje vrolijkheid bij aankoop van een personal video incl. telefonische toelichting voor de wel heel bijzondere actieprijs van €25,- (excl. BTW). Ideaal om jezelf of je collega eens goed in het zonnetje te zetten en toch verantwoord de bloemetjes buiten te zetten!

Hoe ontvang je de video en bloemen?

Bestel hier jouw video incl. toelichting. Maak vervolgens jouw persoonlijke dashboard aan, waarop je de video kunt ontvangen. Beantwoord de 24 vragen (10 minuten tijd) en ontvang die Persoonlijke video gebaseerd op jouw voorkeursgedrag. De uitnodiging voor een de telefonische toelichting en een code voor het boeketje vrolijkheid ontvang je in je mail.

Zolang de voorraad strekt! Op = Op! 

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Of Neem contact op met Nieuwe Routes als je vragen hebt.