Home » Voor jou » Wat heb je nodig? » Gratis video van jouw gedrag

Video en PersonalMap over welke kleur draak jij bent;-)... 

Zeg nou eerlijk.. In het afgelopen jaar werden we allemaal wel eens uitgedaagd in ons gedrag. Ineens kom je er dan achter wat voor draak je collega is,  je manager of je klant of erger.. je partner.. Nou ik heb goed nieuws.. we kunnen allemaal wel eens die draak zijn. Weten wat voor een draak jij bent, zonder dat het je iets kost? Pak nu deze unieke kans en lees verder...

Ik las Jeanne Bakker's boek, 'Omgaan met draken'. Een heerlijke rake omschrijving van hoe wij mensen ons soms als een draak kunnen gedragen. Jeanne gebruikt daarvoor de DISC gedragsstijlen die ook aan de basis liggen van de 16 gedragstypes van Mapstell.

Praten over gedrag is vaak beladen met stereotyperingen en voorzichtigheid. De personal mapping methode die Nieuwe Routes gebruikt, is toegankelijk, direct toepasbaar en respectvol naar ieder gedragstype. Bovendien geeft het heel veel rust om te begrijpen waar jouw (draken)gedrag of dat van de ander nou vandaan komt. En wanneer je je er bewust van bent, kun je er wat mee doen. 

Weten wat voor draak jij bent? En nog leuker, weten hoe je dit inzicht kunt gebruiken in het afstemmen op jouw collega of klant? Beantwoord in 10-15 minuten de 24 vragen in de onderliggende link en je ontvangt nu tijdelijk de video van jouw gedrag helemaal gratis. 

Hieronder zie je een video waarin de Mapstell methode nog eens wordt uitgelegd. Mocht je vragen of twijfels hebben, neem gerust contact op met Nieuwe Routes.