Studiekeuze advies met NieuweRoutes

Kiezen welke studie bij jou past is niet zo gemakkelijk. Zeker niet als je nu ook niet naar open dagen kunt. Kon je maar in een glazen bol kijken om te zien in hoeverre jij je echt thuis gaat voelen in de studie die je nu voor ogen hebt.

Nieuwe Routes maakt met hulp van de gevalideerde methodiek van Mapstell op basis van een korte vragenlijst (die jou 10 minuten van je tijd kost) geheel gratis een persoonlijke video van jouw persoonlijke gedragskenmerken.

Na het ontvangen van je video word je door een certified Mapstell Guide (NieuweRoutes) met 1 van je ouders uitgenodigd voor een telefonisch/online gesprek waarin we je jouw gepersonaliseerde wereldkaart zullen aanbieden en toelichten. Voor dit gesprek incl. de wereldkaart brengen we €99,- (excl. BTW) in rekening. Tenzij je een van de gelukkigen bent die op 16 april een gratis wereldkaart cadeau krijgt! Jij bepaalt uiteraard zelf of je behoefte hebt aan dit toelichtende gesprek en wereldkaart waarin je het landschap van jouw gedrag helemaal uitgetekend op de kaart ziet. 

Meer weten of aanvragen? Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Of Neem contact op met Nieuwe Routes als je vragen hebt.