Home » Voor jou » Wat is je bestemming? » Een baan die bij jou past!

Een baan kiezen die bij jou past?

Nu ben je bijna afgestudeerd en dan? Nieuwe Routes maakt het kiezen van de baan die het beste bij jou past veel gemakkelijker.

Nieuwe Routes helpt jou inzicht te geven in:

  • jouw persoonlijke leiderschapsstijl
  • je interpersoonlijk leiderschap en
  • je teamleiderschap.

De voor jou ontwikkelde Routebeschrijving (PersonalMap Pro incl. Leiderschapsstijl geeft een visie op het gedrag dat jij van nature hebt, en gebruikt, om jouw leiderschap vorm te geven, je missie en je motivatie. Ook laat de Routebeschrijving jou de manier zien waarop jij met mensen omgaat, wat je communicatievaardigheden zijn, hoe je omgaat met conflicten en welke invloed je kunt uitoefenen. Tevens laat de routebeschrijving je zien welke rol jij neemt in groepsverband, of je in staat bent processen te doorzien, je gevoelig bent voor politiek, etc .

Super handige informatie dus voor het kiezen van die baan die bij jou past! En daarmee essentieel voor het verhogen van jouw toekomstig werkgeluk!

Nieuwe Routes stelt op basis van een korte vragenlijst (10 minuten) een persoonlijk adviesvideo voor jou samen. Kijk hieronder de introductievideo wat je kunt verwachten. 

Nieuwsgierig? 

Klik hier voor het inlogscherm, de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Je kunt deze inlog gratis uitproberen. Bepaal daarna zelf of je een gesprek wilt aanvragen met een personal map van jouw gedragskwaliteiten. Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Nieuwe Routes.