Back on track met NieuweRoutes in 3 stappen! (nu incl. online L&D omgeving)

De huidige situatie daagt ons uit om anders te denken en routes opnieuw te berekenen. Als iets veel van je vraagt, kun je vastlopen of verdwalen. In 3 gesprekken (30-50 minuten) help ik je met inspiratie en positiviteit te navigeren naar jouw route naar jouw bestemming. Je mag daarbij gebruikmaken van een interactieve Leeromgeving met allerlei passende werkvormen op maat die jou helpen je effectieve Route te bepalen in veranderingen. 

In dit gesprek maken we kennis en licht ik je mijn methode toe. Pas na dit gesprek bepaal jij of jij met NieuweRoutes verder wilt. Zie je het niet zitten, betaal je niks. 

Met hulp van jouw personal map ontdek je jouw gedragskenmerken waaraan je wilt werken. Ik help je vast te stellen waar je vast loopt en de route te ontdekken die wel effectief is. 

Jij gaat concreet oefenen met je zelf gekozen kenmerken. Daarvoor mag je gebruik maken van de digitale leeromgeving van NieuweRoutes. Reflectie op jouw actie en gekozen route en we bepalen welke brandstof nog nodig is om echt je bestemming te kunnen bereiken. 

* Prijzen zijn excl. BTW. Informeer even naar de tarieven voor particulieren, mits van toepassing. 

Meer weten? Lees hier verder wat je van NieuweRoutes kunt verwachten en inzage programma.