We ben jij? Wie wil jij zijn?

In 4 stappen (45-60 minuten) gaan we online op zoek naar jouw Route voor je nieuwe onderneming.

Stap 1: Bepalen startpunt (30-45 min.)

In deze stap maken we via Zoom, Skype of Teams kennis en bepalen we jouw startpunt en gewenste bestemming. Na afloop van dit gesprek bepaal jij of je de route met NieuweRoutes wilt lopen, of toch liever een andere route neemt. De investering in jou in dit gesprek neemt NieuweRoutes voor haar rekening. Jij besluit hier pas of je verder wilt.

Stap 2: Bepaal de stip op de horizon waar je naar toe wilt (1 uur)

In deze stap ontdekken we waar jij naar toe wilt en wat er nodig is voor het bepalen van jouw zakelijke bestemming.

Stap 3: Welke Route? (1 uur)

Welke gedrag is nodig om jouw route te bepalen. Wat staat je nog in de weg om jouw route te lopen. We bieden je inzicht in jouw gedragskwaliteiten, je motivatoren en jouw waarden. Incl. een leuke opdracht om jouw Drive om te zetten naar een concreet actieplan.

Stap 4: Kom in beweging (1 uur)

In deze stap reflecteren we op je acties, bekijken we wat er nog nodig is om je te helpen je bestemming te kunnen bereiken. NieuweRoutes geeft jou die energie die jij nodig hebt om in beweging te komen. 

 

Halverwege verdwaald?

Dan plannen we buiten dit traject om:

Stap 5: Hulp in de Navigatie (optioneel)


Tarief

Het 4 stappen coachingstraject heeft incl. een gepersonaliseerde wereldkaart en beknopte routebeschrijving t.w.v. €150,- een tijdelijke actie prijs van €495,-  (excl. 21% BTW). 

Rian is Certified Mapstell guide. Dat betekent dat ik gebruik mag maken van de PersonalMapping methode van Mapstell. Keertje kennismaken met deze visuele methode? Klik hier voor de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Of bezoek één van de geplande inspiratie workshops (ook online te volgen. Of Neem contact op met Nieuwe Routes om te zien hoe we jouw mogelijkheden kunnen verrijken.