Leadership Trail in Botswana

Terug in de natuur wordt alles helder en er ontstaat een prachtige kans tot reflectie, bewustzijn, nieuwe inzichten en het ontdekken van je persoonlijke drijfveren. Tijdens deze unieke experience inspireert Ondernemerscoach, Consultant, Adviseur, (Online) Trainer in groei, verandertrajecten en teamontwikkeling Rian Verkooijen jou deze week anders naar de natuur én naar jezelf te kijken


Waarom deze trail iets voor jou is...
Je loopt vast in je werk. Resultaten worden niet gehaald en de beoogde veranderslag lijkt onhaalbaar. Jouw route lijkt niet (meer) effectief en zit boordevol obstakels en omwegen. Dit is wel een heel bijzondere beleving waarin jij geïnspireerd wordt op zoek te gaan naar alternatieve routes. Na afloop beschik jij over nieuwe adrenaline om een andere route in te slaan die wél leidt tot inspiratie, energie, succesvol resultaat en samenwerking!


Wat deze trail wel heel bijzonder maakt..

Ga mee de bush in om meer te leren over luipaarden en hyena’s, kom tot rust onder de sterren en ga op ontdekkingstocht tussen de overblijfselen van oude beschavingen. Maak je even letterlijk los van jouw impopulaire patronen. Laat de verpletterende omgeving zijn werk doen. Voel en leef.

Maak spectaculaire wandel safari’s onder begeleiding van de ervaren wildlife gidsen. Leer meer over jezelf in de ongerepte ruige natuur van Botswana en stel jouw ambitie en stip scherp op de meest prachtige horizon van Botswana.


Wanneer en waar deze trail plaatsvindt...

Wanneer?  23- 29 september 2023
Waar?        Koro River Camp, Botswana
Prijs?          €4.900,- excl. BTW 

Meer informatie en boeken: bij reisorganisatie The-Africa-Experience