Leadership Trail in Botswana

Game- en bushdrives, genieten van adembenemende uitzichten en slapen onder miljoenen sterren..

Terug in de natuur wordt alles helder en er ontstaat een prachtige kans tot reflectie, bewustzijn, nieuwe inzichten en het ontdekken van waar jij echt voor gaat. Tijdens deze unieke experience inspireren we je op avontuurlijke, creatieve en inspirerende wijze anders naar de wereld, de natuur en naar jezelf te kijken.


Waarom deze trail iets voor jou is...
Je loopt vast in je werk, je hebt het gevoel steeds weer een doodlopend pad te kiezen. Resultaten worden niet gehaald en de beoogde veranderslag lijkt onhaalbaar. Jouw route lijkt niet (meer) effectief en zit boordevol obstakels en omwegen. Herken je dit? Dan is dit een fantastische kans voor jou, een heel beleving waarin jij geïnspireerd wordt op zoek te gaan naar alternatieve routes. Na afloop beschik jij over nieuwe adrenaline om een andere route in te slaan die wél leidt tot inspiratie, energie, succesvol resultaat en samenwerking!


Wat deze trail wel heel bijzonder maakt..

Ga mee de bush in, ervaar zelf wat het gedrag van het aanwezige wildlife ons te vertellen heeft, kom tot rust onder de sterren en ga op ontdekkingstocht tussen de overblijfselen van oude beschavingen. Maak je even letterlijk los van jouw impopulaire patronen. Laat de verpletterende omgeving zijn werk doen. Voel en leef.

Maak spectaculaire wandel safari’s onder begeleiding van de ervaren wildlife gidsen. Leer meer over jezelf in de ongerepte ruige natuur van Botswana en stel jouw ambitie en stip scherp op de meest prachtige horizon van Botswana.

Met deze trail steun je tegelijk de TIMBO foundation, die zich inzet voor de bescherming van de natuur in Afrika door het creëren van nieuwe, beschermde natuurgebieden voor wildlife en nieuwe verbindingswegen tussen de verschillende bestaande natuurgebieden, zodat migratie van wilde dieren mogelijk wordt. De stichting betrekt de lokale bevolking bij het project door hen de kans te bieden een carrière in de natuurbescherming op te bouwen, en werkt met ze samen aan projecten gericht op toerisme. 


Wanneer en waar deze trail plaatsvindt...

Wanneer?  nader te bepalen
Waar?        Koro River Camp, Botswana
Prijs?          €4.900,- excl. BTW 

Meer informatie en boeken: bij reisorganisatie The-Africa-Experience