Wie wil jij zijn? Welke betekenis wil jij hebben?

Meer succes en plezier in je werk?
In 3 stappen gaat Rian gedurende 3 online meetings (45-60 minuten) op zoek naar jouw succesvolle Route in werk. 

Stap 1: Bepalen startpunt (intake)

In deze stap maken we kennis en bepalen we jouw startpunt en gewenste bestemming. Na afloop van dit gesprek bepaal jij of je de route met NieuweRoutes wilt lopen, of toch liever een andere route neemt. De investering in jou in dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Jij besluit hier pas of je verder wilt.

Stap 2: Ontdek je Route

In deze stap ontdek je jouw gedragsvoorkeurstijl en welke gedragskenmerken jou in de weg staan om jouw route te lopen. We bieden je inzicht in jouw gedragskwaliteiten, je motivatoren en jouw waarden. Incl. een leuke opdracht om jouw Drive om te zetten naar een actieplan.

Stap 3: Kom in beweging

In deze stap reflecteren we op je acties, bekijken we wat er nog nodig is om je te helpen je bestemming te kunnen bereiken. Ik bied je diverse energizers, tools en opdrachten die je daarbij gaan helpen.

Bestemming nog niet in zicht? Dan plannen we in overleg de vervolg stappen.

Stap 4: Hulp in de Navigatie (optioneel tegen extra kosten)

Vind je het lastig om op je gekozen route te blijven? We helpen je te navigeren, waar mogelijk de korte route te nemen of de minder toegankelijke, maar leerzame route te volbrengen.

Het 3 stappen coachingstraject heeft incl. een maatwerk video, personal map en Routebeschrijving (t.w.v. €125,- excl. BTW), waarin je persoonlijke adviezen nog eens na kunt kijken, een tijdelijke actie prijs van €450,- (excl. 21% BTW). 

Rian is Certified Mapstell guide. Dat betekent dat ik gebruik mag maken van de PersonalMapping methode van Mapstell. Keertje kennismaken met deze visuele methode? Klik hier voor de introductievideo en de daarbij behorende vragenlijst. Of bezoek één van de geplande inspiratie workshops (ook online te volgen. Of Neem contact op met Nieuwe Routes om te zien hoe we jouw mogelijkheden kunnen verrijken.