Natural Optimist

Gepubliceerd op 11 november 2019 om 17:18

Van optimisme naar Nieuwe Routes

Mensen noemen mij een 'natural optimist'. Ik zie altijd het positieve als het ingewikkeld wordt. Vaak heb je optimisme nodig om in mogelijkheden te kunnen blijven denken. Mijn optimisme voedt mijn creativiteit en oplossingsgerichtheid. Het maakt me bovendien heel flexibel. En toch zit er ook een schaduwzijde aan dit optimisme...  

Hoe werkt dat eeuwig optimisme? Een optimist kan vaak vanuit diverse optieken naar een vraagstuk of probleem kijken. Dat levert invalshoeken op waar oplossingen kunnen liggen. Vanuit multi-perspectief naar iets kijken, creëert oneindige associaties voor oplossingen en ideeën. Het maakt creatief, flexibel en opent daarmee mogelijkheden.

Toch is klagen soms even nodig om je negativiteit kwijt te raken. Het lucht op en maakt ruimte om weer door te gaan. Die tijd is soms gewoon nodig en daar walst een optimist soms overheen. Nou vooruit dan.. Sorry.. ik ben me er bewust van en dat wil ik dan maar even vermeld hebben. 

Nieuwe Routes maakt je bewust van jouw gedrag in bepaalde situaties. Gedrag dat heel natuurlijk is en dat hoort bij jouw gedragstype. Door je bewust te zijn van bepaalde patronen in gedrag, leer je te verwonderen in plaats van te irriteren. En dat vermindert stress en geeft een boost aan positieve energie. Maak gerust eens kennis met wat NieuweRoutes voor jou kan betekenen. 

Van Nieuwe Routes naar meer werkplezier en teameffectiviteit

Wat kunnen Nieuwe Routes voor jou betekenen?

In mijn werkverleden stond ik continu in verbinding met werkgevers, medewerkers, toekomstig talent en onderwijs. Ik kan me heel snel inleven in wat iemand drijft. Vanuit die drijfveren jouw NieuweRoutes uitstippelen, kan van grote betekenis zijn voor jouzelf, maar ook voor de organisatie waarvoor je werkt. De verbinding tussen jou en je (toekomstige) werk is wat NieuweRoutes drijft en impact geeft..  

Met coaching, training en interactieve programma's op maat ben je als bedrijf beter in staat de veranderbereidheid te vergroten en de skillsgap te verkleinen. NieuweRoutes bieden inzicht in teamdynamiek, ineffectieve patronen, waarna je ze kunt doorbreken en je wendbaarheid vergroot.

Mijn nieuwsgierigheid in wat mensen bindt en boeit, brengt mij op hun pad. Mijn inspiratie brengt de route, mijn energie brengt beweging. In samenwerking zorgen we ervoor dat jij of jouw organisatie de tools krijgt aangereikt waarmee je jouw persoonlijke of organisatiedoelen wel kunt behalen. 

Keertje kennismaken?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.