Over NieuweRoutes gesproken

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 14:57

Kortgeleden werd er een trainer Projectmanagement gezocht. Typisch ik die daar niet lang over na hoefde te denken. Ik belde de trainer in nood die een vervanger nodig had en vertelde hem dat ik wellicht van betekenis kon zijn. Mijn jarenlange projectmanagement ervaring en diverse opleidingen gaven me het vertrouwen dat ik dit kon. Toch liet zich een dag van tevoren mijn aloude onzekere ego weer even horen: 'Weet je zeker dat je dit kan?' 'Wat als ik de eerste training voor deze opdrachtgever meteen verknal?'. 

Trainen is een kwetsbaar beroep. Sta je daar de hele dag je best te doen en dan nog kan je heel hard  worden afgebrand in de anonieme evaluatie. Gelukkig is me dit tot nog toe bespaard gebleven. Natuurlijk krijg ik wel verbetersuggesties. Ik grijp deze vol aan om het de volgende keer nog beter te doen. Daarvan groei ik, iedere keer weer als ik voor de groep sta. En er valt altijd te groeien en te leren.

Mijn training projectmanagement verliep super! Wat een mooie complimenten kreeg ik van de groep terug. Ze waardeerden de interactie, de ruimte voor eigen casuïstiek en mijn enthousiasme. Ook daarvan groeit mijn zelfvertrouwen en natuurlijk ook een tikkeltje trots! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.