Iedereen ontwikkelt zich volgens een eigen route. 

Iedereen heeft een eigen manier van ontwikkelen. Binnen de Wereld van Verschil in gedrag, hebben we allemaal onze favoriete plaatsen en reizen we op eigen wijze.

  • Hoe stem je af op die ander en blijf je toch jezelf? 
  • Welke leiderschapsstijl past het best bij jou of je collega's?
  • Hoe zorg je voor een gerichte Salesaanpak die past bij jouw klant, maar ook bij jou?

Komende weken heeft NieuweRoutes voor iedereen die al eerder een PersonalMap heeft ontvangen een heel mooi aanbod. Let op! Zolang de voorraad strekt.

Jouw Routebeschrijving

Bij jouw Persoonlijke Wereldkaart past een uitgebreide Routebeschrijving t.w.v. €49,95,- . In 2021 betaal je slechts €29,95,- excl. 21% BTW. In deze beschrijvig vind je jouw grafieken van gedragsvoorkeuren, belangrijke tips om te verbinden met de andere gedragstypes. Je leest bovendien in de routebeschrijving hoe jij te werk gaat, waar je het best floreert en wat jou het best op weg helpt.

Eventueel aan te vullen met een leiderschapsmodule (persoonlijk, interpersoonlijk en team) en salesmodule (jouw verkoopstrategie in de customerjourney). 

Deze Routebeschrijving is alleen te bestellen als je de Wereldkaart al hebt. Verzending is digitaal.

Jouw Routebeschrijving incl. Salesstrategie

Bij jouw Persoonlijke Wereldkaart past een uitgebreide Routebeschrijving. In deze beschrijvig vind je jouw landschap (werk omgeving) dat past bij jouw gedrag, hoe anderen jou zien en ervaren en ook je valkuilen. Je leest heel duidelijk in de routebeschrijving hoe jij werkt en leert, waar je het best floreert en wat jou het best op weg helpt.

Jouw Verkoopstijl vertelt jou iets over jouw soft skills die van invloed kunnen zijn op het sales-proces. Waar ben jij sterk in, als het gaat om jouw relatie met je klant. Hoe overtuigend ben je. Hoe snel kun je schakelen met de klant, hoe sta je in contact met je netwerk.

Routebeschrijving Incl. Sales-module

Dit product is alleen te bestellen, als je al de Personal Map in jouw dashboard hebt.

Vragen? Laat het me gerust weten via Rian@NieuweRoutes.nl of via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op over welke routebeschrijving interessant kan zijn voor jou. Tot gauw! Groet Rian

Maandelijks Nieuwsbrief van NieuweRoutes ontvangen? Laat hier je gegevens achter.

Jouw Routebeschrijving incl. Leiderschapsstijl

Bij jouw Persoonlijke Wereldkaart past een uitgebreide Routebeschrijving. In deze beschrijvig vind je jouw landschap (werk omgeving) dat past bij jouw gedrag, hoe anderen jou zien en ervaren en ook je valkuilen. Je leest heel duidelijk in de routebeschrijving hoe jij werkt en leert, waar je het best floreert en wat jou het best op weg helpt.

De Leiderschapsmodule vertelt jou iets over je persoonlijk, interpersoonlijk en team-leiderschap. Het laat zien welke invloed jij al dan niet bewust op je omgeving hebt, hoe je met mensen omgaat (communicatie en conflicten) en of je anderen genoeg ruimte geeft om zich te ontwikkelen en welke invloed jij hebt op de processen binnen je team. 

Dit product is alleen te bestellen, als je al de Personal Map in jouw dashboard hebt. Vragen? Laat het me gerust weten via Rian@NieuweRoutes.nl of via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op over welke routebeschrijving interessant kan zijn voor jou. Tot gauw! Groet Rian

 

De Routebeschrijving incl. leiderschaps- en salesmodule, normaal €99,- tijdens deze zomermaanden betaal je slechts €75,- excl. 21% BTW.

De leiderschapsmodule laat je zien hoe jouw persoonlijke, interpersoonlijke en teamleiderschap er uit ziet. De salesmodule beschrijft jouw verkoopsstrategie, van welke salestechnieken maak jij meestal gebruik en hoe stem je af op het gedrag van jouw klant.

Deze Routebeschrijving is alleen te bestellen als er een Persoonlijke Wereldkaart is afgenomen.

Op de hoogte blijven van deze acties of andere effectieve routes naar succes? Schrijf je in voor de NieuweRoutes Nieuwsbrief