SLIM Subsidies voor Leren en Ontwikkelen binnen je organisatie

Duurzame inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit kan niet los worden gezien van opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Als werkgever kun je regelmatig beroep doen op interessante subsidiemogelijkheden.
 Op dit moment:

ONTWIKKELADVIESTRAJECT

De Coronacrisis heeft een grote impact op de arbeidsmarkt. Banen die tot voor kort vanzelfsprekend waren, zijn dat nu misschien niet meer. Iedere loopbaan kent momenten dat je je afvraagt ‘Hoeveel plezier haal ik nog uit mijn werk?’, ‘Hoe wil ik verder?’, Hoe blijf ik duurzaam inzetbaar?’ Soms vanuit eigen initiatief, soms noodgedwongen. Dan is het zinvol om een ontwikkeladviestraject te volgen.
De overheid stimuleert het nemen van de eigen regie op jouw loopbaan en het blijven ontwikkelen. Vanuit het programma NL leert door kun je een kosteloos ontwikkeladviestraject volgen. Klik hier voor meer info.

Voor wie is het ontwikkeladvies bedoeld?
Een ontwikkeladviestraject is bedoeld voor werkzoekenden en werkenden waaronder flexwerkers, zzp-ers en mensen in loondienst. 

SLIM GEREGELD VOOR MKB

Nu de kans om “leren en ontwikkelen” structureel aan te pakken voor jouw organisatie.
Er zijn legio mogelijkheden binnen de subsidieregeling. Maak SLIM gebruik om duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers te verhogen!
De Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen, oftewel de SLIM-regeling, is een subsidie voor duurzame ontwikkeling in het MKB en wordt uitgegeven door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. NieuweRoutes werkt samen met de professionals van Manovra in deze subsidie trajecten. In de factsheet wordt de regeling op hoofdlijnen toegelicht.
Wij weten dat je het druk hebt en we willen je graag ontzorgen. We helpen je graag bij de formulering en samenstelling van jouw project, de aanvraag, de implementatie en de verslaglegging. 1 september start de aanvraag periode voor deze regeling.
60 tot 80% financiering vanuit de SLIM-regeling voor jouw complete ontwikkel aanpak; pak je kans! 
Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. We denken graag met je mee!

ONLINE SCHOLING

Later dit jaar volgt de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van online scholing, waarmee mensen kosteloos online scholingsactiviteiten kunnen krijgen bij een aantal publieke en private opleiders. Gezien de tijd die nodig is voor de overheid om deze regeling te ontwikkelen, kunnen deelnemers uiterlijk in het vierde kwartaal gebruik maken van het online scholingsaanbod.

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.